INGATLANHASZNOSÍTÁS

AUTOMATIZÁLT PARKOLÁS

JÁRMŰKONTROLL

Hasznosítsa 30 éves tapasztalatunk és elhozzuk önnek a parkolás jövőjét

email címünk: info[@]starpark.hu

PARTNEREINK

Lépjen a hatékonyság következő szintjére a legtapasztaltabbal 

Velünk a téralakítás és parkolás-fejlesztés teljes csomagját megkapja.

Kizárólag magyar tulajdonú vállalkozásunk, több, mint 30 éve működik. A Star Park mára egy olyan cégcsoporttá nőtte ki magát, amely parkolóink számát, az általunk alkalmazott technikákat és környezettudatosságot is figyelembe véve megkerülhetetlen az ingatlanokat is érintő parkolás-fejlesztésben, modern építészetben és téralakításban.

Középvállalkozásként az összes parkolónkban lecseréltük a hagyományos izzókat energia takarékos világítótestekre. Applikációt fejlesztettünk, készpénz mentesítünk, a parkolók kialakításakor, üzemeltetésekor környezetre nem káros, fenntartható anyagokkal dolgozunk, amit lehet újrahasznosítunk.

Mobil applikációnk, közösségi felületeink biztosítják a fogyasztói szokások gyors megismerését, az igények kiszolgálását, a vélemények és információk markáns beépítését gyakorlatunkba.

Hosszú és idegőrlő parkolóhely keresés helyett: egyszerű applikáció letöltés, gyors regisztráció után érintés mentesen parkolhatunk Budapesten már 14 helyszínen és ez a szám folyamatosan növekszik. Az alkalmazás automatikusan érvényesíti a parkolókban érvényes kedvezményeket a nap bármely szakában.

Mindig Keresünk:

Hasznosítható belvárosi telkeket megfelelő garanciával

Parkolóházakat, garázsokat, amelyeket üzemeltethetünk, korszerűsíthetünk 

Ingatlan-befektetőket, akik segítségére lehetünk a parkolók kialakításában és működtetésében

Állami, önkormányzati nagy forgalmú helyszíneket: kórházakat, sportcsarnokokat, rendezvényhelyszíneket

email címünk: info[@]starpark.hu