/English version

Star Park Csoport parkoló- és garázsszolgáltatásRólunk

Kedves Látogató!

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink megismerjenek minket. Főleg azért, mert nagyon nehéz személyes kapcsolatot kialakítani ebben a szakmában.
Hiszünk abban, hogy ez az első lépcsőfok egy kölcsönösen jól működő hosszú távú kapcsolat kialakításának.

Első parkolónkat 1993-ban nyitottuk meg. A mögöttünk álló több mint két évtizedes tapasztalat az, amivel megteremthetjük azt a szolgáltatást, amit jelenleg kínálunk Önnek.

Ez idő alatt, közel 100 parkoló fordult meg a kezünk alatt, és rengeteget tanultunk arról, hogy, miként tudunk többet nyújtani versenytársainknál.
Hosszú évek után úgy döntöttünk, hogy közös arculatot alakítunk ki az általunk üzemeltetetett de egyéb cégekben lévő parkolók számára.
Így született meg a Starpark Csoport, ami több mint 20 parkoló és garázs szolgáltatásait összegyűjtve igyekszik ügyfeleinek parkolással kapcsolatos igényeit legmagasabb szinten kielégíteni. A csoport létrehozása lehetőséget ad számunkra, alacsonyabb árak, és magasabb minőség biztosítására, mind egyéni mind üzleti partnereink számára.

Folyamatosan, törekszünk az autós közlekedési kultúra színvonalának javítására.
Ezért internetes oldalunkon nem csak a parkolóinkkal kapcsolatos kérdésekre találhat választ, hanem kedvére válogathat a fontos közlekedési információkból, így megkönnyítve mindennapjait.
Célunk, hogy Önnek ne kelljen többé parkolóhelyre vadásznia.

Star Park Csoport